Babytummel

Har du brug for noget inspiration til leg og bevægelse med din baby så er Babytummel måske noget for dig. Babytummel har fokus på dit barns motoriske udvikling og giver dig god inspiration til lege der fremmer og stimulerer barnets sanser og motorik. Timen består af øvelser og lege, som du passende kan bruge i dagligdagen derhjemme. Vi vil under timen have fokus på den motoriske udvikling som vil være alderssvarende til dit barn samt komme omkring gode bærestillinger for både dig og din baby. Babytummel afsluttes med en kort omgang babymassage fra mor til barn. Vi har hold til aldersgrupperne 2-5 måneder og 5-10 måneder.

Om mig: jeg hedder Julie Würtz og er fysioterapeut. Jeg er mor til Valdemar som jeg har tumlet meget med derhjemme og har mærket glæden og samværet det har givet os. Babytummel tager udgangspunkt i Lene Raadkjærs kurser samt min egen erfaring med gode lege og øvelser med min søn. Jeg vil glæde mig til at se dig til en sjov og hyggelig tumletime.

Pris for et forløb på 6 gange med Babytummel er 750 kr.

Er du en del af en mødregruppe og kunne I tænke jer noget inspiration til tumling og leg, kører jeg også ud. For pris ring på 86143156 eller skriv en mail til klinikken for at lave en aftale.