fbpx

JuniorCross

Hos Viby Fysioterapi tilbyder vi nu et splinternyt hold for alle børn og unge. JuniorCross fitness til børn og unge mellem 10 og 15 år!

Hvad går JuniorCross fitness til børn og unge ud på?

Formålet med JuniorCross fitness er at have det sjovt i samvær med andre, i bevægelse med øvelser og lege inspireret af rigtig crossfit.

Nogle gange kan dét at gå til en holdsport være en svær opgave for det enkelte barn. Om det generelt bare ikke vækker interesse, om man har motoriske udfordringer eller har svært ved at passe ind i en holdsammensætning, kan der være flere grunde til.

På JuniorCross – Fitness for børn og unge hos Viby Fysioterapi er der plads til alle!

Hvad vil det sige, at gå til JuniorCross Fitness for børn og unge?

Det vigtigste til JuniorCross Fitness for børn og unge er, at alle trives, hygger sig og får lov at brænde en masse krudt af i en blanding af leg og motion. Vi kommer i løbet af en times JuniorCross igennem fede opgaver, som man skal løse i flok.

Det kan være styrke- og konditionsøvelser, som er flettet sammen med balanceopgaver samt selvfølgelig en masse leg og sjov.
Øvelser der vil bidrage til at fremme det enkelte barns motorik, selvværd samt færden i andre børn og unges samvær.

Desuden lægger vi vægt på at lære børnene at modtage nyttig information undervejs, hvilket kan hjælpe på deres indlæringsevne og eventuel koncentrationsbesvær.
Vigtigst af alt, kan vi til JuniorCross garantere højt humør med en masse gode grin samt sved på panden.

Til Juniorcross vil der indgå øvelser der bygger på lignende øvelser man ser under crossfit, dog hovedsageligt med egen kropsvægt eller lav vægt, således det ikke fremmer nogle skader hos børnene.

Fedt nok! Hvornår starter JuniorCross og hvad koster det?

Junior Cross – Fitness for børn og unge er udelukkende holdbaseret og er varetaget af fysioterapeut Frederik Jakobsen. Frederik har en bred instruktørerfaring bag sig og har tidligere beskæftiget sig med lignende hold.

Holdet har opstart d. 4. januar hos Viby Fysioterapi i Viby centret.

Der er mulighed for at få en gratis prøvetime, bare henvend jer i receptionen, så får I mere information. Forældre må selvfølgelig gerne komme med og kigge de første par gange.

Pris for et månedligt medlemskab til 1 ugentlig JuniorCross træning: 249 kr.
Holdet kører kontinuerligt 1 gang i ugen, onsdage fra kl. 16.00-16.40 og varer 40 minutter.

Så har du lyst til at brænde en masse krudt af, i en fed symfoni af underholdende lege samt benhårde samarbejdsøvelser, så tilmeld dig – og tag bare en ven eller søskende med!

Vi håber vi ses til en masse sjov og ballade til JuniorCross.