Golf-fysioterapi og behandling

Bliv behandlet af en golffysioterapeut, som er specialuddannet i golfrelaterede skader.
Derved sikres du den optimale behandling, og du kommer hurtigt på golfbanen igen.

Genoptræning efter operation

Vi giver dig kompetent vejledning i, hvordan du vender tilbage til golfspillet efter en operation eller en skade. Genoptræningen tager udgangspunkt i netop din operation eller skade og giver dig bedst mulig forudsætning for at få succes på golfbanen igen.

Skadesforbyggende træning

Har du tidligere haft en diskusprolaps eller anden skade i bevægeapparatet, kan vi hjælpe med at forebygge nye skader. Vi lærer dig at forebygge uhensigtsmæssige belastningsskader og giver dig de bedste betingelser for livslang fornøjelse af golfsporten.

Behandling af skader

Behandlingen udspringer fra fysioterapeutiske behandlingsformer, og disse er tilpasset til golfspillerne. Behandlingsformerne kan være akupunktur, manuel behandling, ultralyd, Kinesio Tapning, indlægssåler mm.

Golf Body Test

Mange golfspillere kan endvidere have stor gavn af at få foretaget en Golf Body Test, som tester hele kroppen i forhold til de golfspecifikke krav. Du kan således få lavet en skræddersyet træningsplan, som sikrer, at du får mest muligt ud af din forebyggende træning eller genoptræning – samtidig med at det forbedrer dit golfspil.

Læs mere om Golf Body Test