fbpx

Massage

Massage af Fysioterapeuter

Trænger du til at få løsnet op i ømme muskler eller spændinger? Så kan massage være lige noget for dig. Massage Viby Fysioterapi udføres af fysioterapeuter, som er uddannet i at behandle øm muskulatur og spændinger. Massage kan blandt andet løsne op for hovedpine, myoser, muskelspændinger i eksempelvis nakke og skuldre og meget mere.

Myoser eller muskelknuder kommer blandt andet når blodcirkulationen i et område er for dårligt, samtidig med, at der sker en ophobning af de affaldsstoffer kroppen danner, når musklerne bruges. Vores muskler bruges hele tiden, det er både om vi sidder stille foran en pc skærm eller om vi løber en tur. Der er bare forskel på, hvilke muskler vi bruger. Ved stillesiddende arbejde, er der mere vores muskler der bruges statisk, mens det, når vi løber en tur, bruges vores muskler mere dynamiske. Så derfor er det alle musklerne i kroppen der kan overbelastes, blive spændte og fyldt med myoser.

Få massage af en fysioterapeut

Massage Viby Fysioterapi er dybdegående massage, hvor du får løsnet op for muskulære spændinger. Det der sker er, at blodgennemstrømningen stimuleres, og affaldsstofferne presses ud af de områder hvor de ligger gemt. På den måde kan de løsnes op eller helt fjernes. Med massage får ømme muskler ny energi og du kan igen klare en travl og stresset hverdag. Træner du, kan det også være en rigtig god idé at få en behandling. Når du træner kan musklerne blive spændte efter det hårde arbejde, og selvom træning også stimulerer blodcirkulation, kan cirkulationen i et lille lokalt område godt blive mindre. Det er her affaldsstofferne gemmer sig og danner små knuder i musklen. Muskulaturen bliver løsnet godt op og du føler kan føle dig frisk igen.

Få en lækker massage Viby Fysioterapi

Når du vælger Massage Viby Fysioterapi, vælger du at blive masseret af nogen som er uddannet i at tænke på, hvordan kroppen fungerer, hvordan muskelsammenhængen er og hvordan de enkelte muskler samarbejder. Så når du vælger denne behandling, vælger du massage med kvalitet. Massagen kan udføres både med og uden massageolie. Det er op til dig og fysioterapeuten, om sammen at aftale, hvad dine ønsker er.

Flere spørgsmål?

Har du flere spørgsmål til hvordan behandlingen virker på din krop, så tøv endelig ikke med at spørge. Fysioterapeuten kan besvare eventuelle spørgsmål du måtte have. Du kan booke både 30 og 60 min. med massage Viby Fysioterapi. Hvor lang tid I skal bruge afhænger lidt af hvor stort et område du ønsker at fysioterapeuten skal massere. Du kan altid i forbindelse med en behandlingen spørge ind til hvad fysioterapeuten mener, der er det bedste for dig. Ved reelle skader vil fysioterapeuten dog henvise til en tid til decideret fysioterapi, hvor du bliver nærmere undersøgt og udredt. Se vores priser her

Ring ind på vores tlf. 86143156, eller tjek vores onlinebooking for at booke din tid.