fbpx

Erektil Dysfunktion – Rejsningsbesvær

Drømmer du om fysisk intimitet uden rejsningsbesvær? Er du ikke klar til at opgive muligheden for fysisk intimitet pga. rejsningsbesvær?  Så opgiv ikke. Der findes en behandlingsmulighed der hverken kræver operation eller medicinering, og denne tilbyder vi behandling af.

Hvad er Erektil Dysfunktion / impotens?

I daglig tale omtales Erektil Dysfunktion (ED) som impotens. Erektil Dysfunktion er evnen til få eller opretholde en rejsning under samleje. Flere fortæller at de oplever problemer med at gennemføre samleje og til tider helt holder op med at forsøge. Men vidste du, at ED er mere normalt end unormalt blandt mænd over 60? Faktisk oplever 60% mænd over 60 år, at være udfordret af ED. Ny dansk undersøgelse viser, at 10% af seksuelt aktive mænd i alderen 35-44 år har oplevet udrednings- eller behandlingskrævende Erektil Dysfuktion inden for det sidste år. Du er derfor ikke alene med at opleve udfordringer.

Årsagerne til ED kan være mange, men nogle af de typiske kan være hjertekarsygdomme og sukkersyge.

Behandling af Erektil Dysfunktion med shockwave

Den relativt nye behandlingsform med Fokuseret Shockbølge har vist sig at være yderst effektiv. Nu lyder det måske som noget du ikke umiddelbart har lyst til, men faktisk er det næsten smertefrit. Typisk vil du kun mærke en prikken, dér hvor behandlingen påføres.

Behandling af Erektil Dysfunktion med ESWT (Fokuseret Shockbølge) medfører at dannelsen af nye blodkar fremmes og at de eksisterende kar udvides. Dermed øges blodtilførslen til svulmelegemet i penis, og du vil igen være i stand til at gennemføre en rejsning som kan holde under samleje.

Behandling med ESWT har vist, at patienter med Erektil Dysfunktion særligt af vaskulær karakter (problemer med blodgennemstrømning) har positiv effekt efter 5-8 behandlinger. Faktisk har 70% af klienterne, som prøver dette, en positiv effekt af denne nye behandlingsform. Prisen på behandling finder du her.

Selve behandling er smertefri, du vil opleve at mærke prikken i området hvor hovedet på apparaturet berører penis, men udover dette mærker du ikke noget. Lige så vigtig er det at fastslå, at behandlingen er uden bivirkninger og andre risici.

Vi opfordrer altid til, at du søger læge før du starter et behandlingsforløb hos os. Dette for at sikre, at vi ikke behandler på noget der kan forværre din situation – fx uopdaget prostata cancer.

Vi sørger altid for, at der er god tid til spørgsmål, og skulle du, mellem behandlingerne, have brug for at stille spørgsmål, tager vi os tiden til dette. Ring gerne på tlf. 86 14 31 56 for flere spørgsmål eller for at booke en tid.