BOOTCAMP Viby

Sidder du derhjemme og synes at falde længere og længere ned i sofaen? Er du én ud af mange, der begynder at kunne mærke kroppen røre på sig, mærke den manglende energi og motivation i hverdagen? Og synes du den populære hjemmetræning er ved at være sej at komme igennem? Så læs med her, når Viby Fysioterapi præsenterer Aarhus’ fedeste BOOTCAMP!

Hvad er BOOTCAMP Viby?

BOOTCAMP er et nyt tiltag hos Viby Fysioterapi, hvor vi stræber efter at bidrage til at højne det enkelte menneskes sundhed – både fysisk og mentalt. Det er en træningsform, der sikrer sig, at alle kan være med og at du netop kan få mere overskud og energi i din hverdag. Vi hos Viby Fysioterapi mener, at træning skal være sjov og alsidig, og derfor vil BOOTCAMP indeholde et væld af forskellige træningsformer, der netop er tilpasset dig.

BOOTCAMP er et træningsforløb, der strækker sig over 4 uger med 2 ugentlige træninger, der varetages af én af Viby Fysioterapi’s kompetente fysioterapeuter. Det er en holdtræningsform hvor der grundlæggende er fokus på styrke-og kredsløbstræning kombineret på mange forskellige måder. BOOTCAMP starter op med mixhold, hvor det både er kvinder og mænd, der træner sammen. Ambitionerne hos Viby Fysioterapi er, at bootcampen skal være en sjov og anderledes træningsform, hvor alle kan være med uanset fysisk niveau eller træningsbaggrund. Hos BOOTCAMP bliver der taget højde for individet, der gør at du sagtens kan være med på trods af en skade eller problematik, der tidligere har skabt gener under træning. Hos os kan du sagtens være med!

Hvad kan du forvente af vores Bootcamp?

  • 2 x individuelle konsultationer før og efter endt forløb, hvor du sammen med din fysioterapeut taler om ønsker og mål for dit træningsforløb
  • Fysiske test før og efter endt forløb, herunder Body Mass Index, således vi kan følge din fremgang.
  • 2 x ugentlig træning i et 4 ugers forløb
  • En nærværende, faglig og motiverende fysioterapeut, der tilpasser øvelser til netop dit niveau
  • Fysisk og mental sundhed
  • Puls- og styrketræning
  • Sved på panden og højt humør
  • Mulighed for at få skræddersyet et individuelt program efter endt VibyBOOTCAMP, således du opretholder dit niveau

De to ugentlige træninger finder sted hos Viby Fysioterapi, der er beliggende i VibyCentret. Træningerne vil finde sted i Viby Fysioterapi’s egne lokaler, men også udendørs når vind og vejr tillader det.
Træning vil finde sted mandag FRA 18.00-19.00 og torsdag fra 17:00-18:00. Uanset hvor træningen foregår, vil vi altid starte samlet hos Viby Fysioterapi.

Priser

VibyBOOTCAMP er et træningskoncept der foregår uden for sygesikringen.
Et 4 ugers BOOTCAMP-forløb hos Viby Fysioterapi koster 1495,-. Kan du bare ikke få nok af VibyBOOTCAMP, er der mulighed for at forlænge dit forløb med yderligere 4 uger til en pris af kun 995,-.

Hvis du sidder og tænker, at dette tilbud lige er noget for dig, så kontakt Viby Fysioterapi på tlf. 86 14 31 56, for at høre nærmere. Vi glæder os til at se dig!