Genoptræning hos Viby Fysioterapi

Genoptræning hos Viby Fysioterapi

Formålet med genoptræning er, at patienten opnår samme grad af funktionsevne som tidligere eller bedst mulig funktionsevne; bevægelses- og aktivitetsmæssigt, kognitivt, emotionelt og socialt.

Hos Viby Fysioterapi har alle vores fysioterapeuter en bred erfaring inden for genoptræning. Vi kan hjælpe dig med en struktureret og målrettet genoptræning og sammen få dig i mål med din specifikke problematik. Vi har to store træningssale, hvor du har god mulighed for at få et superviseret genoptræningsforløb og dine mål og ønsker vil blive hørt.

Vi har fysioterapeuter med forskellige former for erfaring i træning, og derfor også en, der kan træne dit specifikke problem.

HUR

Vi bruger moderne træningsmaskiner inden for HUR, som arbejder med lufttryk som modstand. Dette gør at det er specielt velegnet til skader, da man kan øge belastning meget lidt. Ved genoptræning i vores maskiner vil du få dit eget specifikke program der er udarbejdet af en fysioterapeut der har taget udgangspunkt i din problematik.

I vores træningslokaler har du mulighed for at:

  • Træne efter et specifikt program
  • Varme op inden en behandling
  • Træne selv med eget program lavet af fysioterapeut
  • Træne med fysioterapeuten til stede, eller superviseret i mindre gruppe

Genoptræning og Sportsskader

Hos Viby Fysioterapi tilbyder vi specialiseret genoptræning til atleter, med forskellige typer af sportsskader, herunder muskel- og sene brud, forstuvninger, forstrækninger og ledbåndsskader. Vores erfarne fysioterapeuter kan skræddersy et individuelt træningsprogram, der passer til den specifikke skade, og den enkelte atlets behov.

Genoptræningen kan omfatte øvelser til at styrke musklerne omkring den skadede del af kroppen, stretching og fleksibilitetstræning, samt funktionelle træningsøvelser for at genoprette fuld bevægelsesfrihed og styrke. Derudover kan fysioterapeuterne hos Viby Fysioterapi bruge forskellige teknikker, såsom massage, akupunktur eller elektroterapi, for at fremskynde helingsprocessen.

Du har desuden mulighed for at få en konsultation med opfølgning på din træning/genoptræning/hjemmeøvelser. Dette er for at sikre et målrettet program, vedvarende fremskridt og optimal effekt af din indsats.

Ring og hør mere på 86 14 31 56